Yasaklı Madde Analizleri Sempozyumu

7 - 8 Mart 2024 Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi

Davet Mektubu

​ Değerli Meslektaşlarımız, ​ Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği olarak, Erciyes Üniversitesi iş birliği ile 7-8 Mart 2024 tarihinde Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleyeceğimiz "Yasaklı Madde Analizleri Sempozyumu"nu sizlere duyurmanın heyecanı içindeyiz. ​ Sempozyumda çağımızın hastalığı olan bağımlılıkla mücadelede laboratuvarların önemi, madde analizleri konusunda yasal düzenlemeler, tanı ve tedavi süreci, klinik laboratuvarlardaki teorik ve pratik uygulamalar multidisipliner yaklaşımla ele alınacaktır. ​ Sempozyum programı, katılım detayları ve konaklama bilgilerine sempozyum web sayfamızdan ulaşabilirsiniz. ​ Sempozyumda yer alan konuşmacılara ve destekleyici paydaşlarımıza teşekkür eder, sizleri sempozyumda aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla.

Sempozyum Davetiyesi.pdf