Yasaklı Madde Analizleri Sempozyumu

7 - 8 Mart 2024 Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi

Davet Mektubu

Değerli Meslektaşlarımız,

linik Biyokimya Uzmanları Derneği olarak, Erciyes Üniversitesi iş birliği ile 7-8 Mart 2024 tarihinde Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleyeceğimiz "Yasaklı Madde Analizleri Sempozyumu"nu sizlere duyurmanın heyecanı içindeyiz.

Sempozyumda çağımızın hastalığı olan bağımlılıkla mücadelede laboratuvarların önemi, madde analizleri konusunda yasal düzenlemeler, tanı ve tedavi süreci, klinik laboratuvarlardaki teorik ve pratik uygulamalar multidisipliner yaklaşımla ele alınacaktır.

Sempozyum programı, katılım detayları ve konaklama bilgilerine sempozyum web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Sempozyumda yer alan konuşmacılara ve destekleyici paydaşlarımıza teşekkür eder, sizleri sempozyumda aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyarız.

13 Şubat 2024 Salı
Toplam 0 görüntüleme