×
TR EN
Doç. Dr. Şengül UYSAL’ın Antioxidant Araştırması Food Bioscience Dergisinde Yer Aldı
Doç. Dr. Şengül UYSAL’ın Antioxidant Araştırması Food Bioscience Dergisinde Yer Aldı

ERFARMA İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi araştırmacısı olan Doç. Dr. Şengül Uysal’ın sorumlu yazar olduğu ‘Optimization of ultrasound-assisted extraction from Olea europaea leaves and analysis of their antioxidant and enzyme inhibition activities’ isimli makalesi SCI-E Q1 kategorisinde yer alan IF: 5.9 olan Food Bioscience (2025) isimli dergide yayınlanmıştır.

Araştırmacımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Makale Detayı İçin Tıklayınız.


19 Eylül 2025 Cuma
Toplam 0 görüntüleme